Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din 15 iunie se vor putea deschide grădiniţele, creşele şi after-school-urile de stat. Ce spune ministrul Sănătății

ro

10 Jun, 2020 22:54 1540 Marime text
  • Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că şi grădiniţele, creşele şi after school-urile de stat pot fi deschise din 15 iunie.
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat la Digi 24 că şi grădiniţele, creşele şi after school-urile de stat pot fi deschise din 15 iunie, nu doar cele private, cu respectarea măsurilor de distanţare şi de igienă, dar că totul depinde de autorităţile locale, dacă aceste unităţi vor funcţiona pe perioada verii sau nu.

Nelu Tătaru a subliniat că statul nu îşi mai permite să remunereze un părinte care stă acasă cu copilul, de aceea a fost permisă deschiderea grădiniţelor şi creşelor private.

”În 12 iunie s-ar fi terminat anul şcolar, inclusiv pentru grădiniţe, în acest context nu mai putem remunera un părinte care rămâne acasă şi atunci trebuie să dăm posibilitatea ca pentru copiii mici să poată fi undeva ţinuţi şi să aibă cineva grijă de ei”, a declarat Nelu Tătaru la Digi 24, miercuri seara.


Întrebat dacă şi grădiniţele de stat pot fi deschise, ministrul Sănătăţii a explicat că totul depinde de autorităţile locale, dacă vor lua o astfel de decizie pe perioada vacanţei de vară.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii