Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Trafic cu Canabis în Iași! Suspecții au fost reținuți

ro

23 Aug, 2023 12:58 1164 Marime text
Trafic cu Canabis Iași: Sursa: DIICOT
  • Astăzi, 23 august 2023, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iași, cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Procurorii DIICOT au reținut pentru 24 de ore doi inculpați cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată. Astfel că,  la data de 23 august 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

S-a reținut că, în perioada iulie-august 2023, în baza unei rezoluții infracționale unice, în mod repetat, unul dintre inculpați, personal sau prin intermediul celui de al doilea inculpat, a comercializat cantități de droguri de risc (canabis), pentru suma de 60 de lei pentru o doză.

În cursul zilei de 22 august 2023 au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Iași, fiind identificate și ridicate mai multe cantități de canabis, deținute de inculpați în scopul comercializării, precum și alte mijloace de probă.

Astăzi, 23 august 2023, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iași, cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.
„Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție“, precizează DIICOT. 
Citește și:

Suspect de trafic de droguri reținut de procurorii DIICOT. Unde ținea ascunse substanțele interzise (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii