Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:36 09 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța caută firmă care să execute lucrări pentru instalarea unei platforme pentru persoane cu handicap (document)

ro

18 Aug, 2020 00:00 1422 Marime text
  • DGASPC Constanța caută firmă care să execute lucrări de instalare ascensoare.
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța organizează licitație publică pentru execuția unor lucrări pentru instalarea unei platforme pentru persoane cu handicap.
 

Descrierea contractului

 
Servicii de proiectare tehnică și execuție de lucrări pentru instalare platformă pentru persoane cu handicap, necesară la CIA SF Andrei, centru aflat in subordinea D.G.A.S.P.C. Constanta, cod CPV: 71322000-1 - Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice; 45313100-5 - Lucrari de instalare de ascensoare; 42416000-5 - Ascensoare, schipuri, dispozitive de ridicare, scari si trotuare rulante, conform caiet de sarcini.
 
Conditii de participare:
Prezentarea urmatoarelor documente: 1.Declaratie pe proprie raspundere semnata de reprezentantul legal privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.164 din Legea nr.98/2016; 2.Declaratie pe proprie raspundere semnata de reprezentantul legal privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.165 din Legea nr.98/2016; 3.Declaratie pe proprie raspundere semnata de reprezentantul legal privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.167 din Legea nr.98/2016; 4.Declaratie pe proprie raspundere semnata de reprezentantul legal privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.59-60 din Legea nr.98/2016; 5.Certificatul constatator emis de ORNC de pe raza caruia e situat sediul ofertantului.Din certificatul constatator/extrasul de registru prezentat trebuie sa rezulte: a)obiectul de activitate autorizat al ofertantului; obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in CAEN din certificatul constatator emis de ONRC; b)starea ofertantului; c)persoanele care reprezinta ofertantul in relatia cu tertii.Informatiile cuprinse in acest document trebuie sa fie reale/actuale la data prezentarii. 6.Propunerea tehnica. Propunerea tehnica se va intocmi cu respectarea cerintelor tehnice detaliate in caietul de sarcini. 7.Propunerea financiara. Se va prezenta Formularul de oferta si Centralizatorul de preturi. Pretul ofertei va cuprinde toata gama de lucrari, servicii, produse care fac obiectul achizitiei, precum si orice alte cheltuieli suplimentare. Valoarea totala a propunerii financiare nu trebuie sa depaseasca valoarea estimata a achizitiei.
 
Valoarea estimată a contractului este de 141.597 lei.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 20.08.2020, ora 13:30.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 


Citește și:

DGASPC Constanța caută societate pentru reabilitarea a trei locuințe protejate și a unui centru de zi pentru persoane cu dizabilități (document)

DGASPC Constanța organizează licitație pentru închiderea Centrului de Plasament Ovidiu (document)

DGASPC Constanța organizează licitație pentru medicamente și produse farmaceutice (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii