Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbatere publică anunţată de APM Constanţa pentru blocul ridicat de Geomarco Construct pe strada Bucovinei

ro

29 Sep, 2018 00:00 2229 Marime text
Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra depunerii Raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul „Construire ansamblu cu funcţiuni mixte: locuire, turism, servicii şi organizare lucrări“, propus a fi amplasat în municipiul Constanţa, strada Bucovinei FN 3. APM Constanţa poate emite sau respinge acordul de mediu.
 
Raportul poate fi consultat la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa, din strada Unirii nr. 23, zilnic, între orele 9.00-13.00, dar şi la sediul titularului, Geomarco Construct SRL, din oraşul Murfatlar.
 
Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc pe 10 octombrie, ora 14.00, la sediul proiectantului general al proiectului, Decodesign Team SRL, din Constanţa, strada Unirii nr. 19, demisol, începând cu orele 14.00. Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul APM Constanţa, până la data de 10.10.2018.
 
Investitorul propune construirea unui ansamblu cu funcţiuni mixte (locuire, turism, servicii şi organizare lucrări), compus din patru tronsoane - A, C, E şi G - cu regim de înălţime S+P+2-3E. Funcţiunea acestora este mixtă - apartamente şi birouri mici, pentru meserii liberale. La parterul tronsonului E sunt prevăzute două spaţii comerciale: spaţul comercial 1 are 74,30 mp suprafaţă utilă, iar spaţiul comercial 2 are 87,04 mp suprafaţă utilă; trei tronsoane cu regim de înălţime S+P+2, din care tronson B, D şi F vor avea parterul parţial liber. Se întrerupe astfel frontul construit, asigurându-se vizibilitatea către mare la nivelul drumului de coasta propus. Funcţiunea acestora este mixtă: apartamente şi birouri mici, pentru meserii liberale. Trei tronsoane - H, I şi J - vor avea regim de înălţime S+P+2-3E. Funcţiunea acestora este de turism - vile turistice. Parcarea este dimensionată pentru 296 de autoturisme, din care şase locuri pentru persoane cu dizabilităţi.
 
Pentru motociclete sunt prevăzute 12 locuri de parcare, ce echivalează cu patru autoturisme. În zona adiacentă amplasamentului studiat (strada Bucovinei, strada Mihai Eminescu) există reţele tehnico-edilitare, respectiv de alimentare cu apă, canalizare menajeră, canalizare pluvială, energie electrică, telecomunicaţii şi de gaze naturale. Organizarea de şantier se va amenaja strict pe terenul proprietate a beneficiarului Geomarco Construct SRL şi nu va afecta domeniul public sau proprietăţile învecinate, se arată în justificarea prezentei decizii.

Geomarco Construct SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2006, firma are sediul social în Murfatlar. Capitalul social subscris, de 34.800 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 1.740 de lei. Ştefan-Ciprian Dumbravă este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
În anul fiscal 2015, firma cu 142 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 28.953.146 de lei şi un profit de 91.883 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea a avut 101 salariaţi, cifră de afaceri de 18.952.456 de lei şi profit de 296.924 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 96 de salariaţi, cifră de afaceri de 15.340.126 de lei şi profit de 960.113 lei.
 
Citeşte şi: 
 
Ansamblu imobiliar pe strada Bucovinei. Răspunsul primit de investitor de la APM Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii