Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deținut, găsit spânzurat în celulă. Executa o pedeapsă de 10 ani de închisoare

ro

30 Jan, 2021 17:32 2167 Marime text
  • Un deținut în vârstă de 38 de ani, închis pentru infracţiuni cu violentă, s-a sinucis, vineri după amiază, în celulă.
  • El a fost găsit spânzurat de către personalul din Penitenciarului Oradea.

Un deţinut s-a spânzurat în celulă, la Penitenciarul Oradea. Anunţul a fost făcut de Penitenciarul Oradea. Potrivit acestora, bărbatul a fost descoperit spănzurat în celulă în jurul orei 15:30.

Personalul medical al penitenciarului împreună cu un echipaj medical de la Ambulanță au încercat să-l resusciteze, însă fără succes.

Bărbatul avea 38 de ani şi era închis pentru infracţiuni de violenţă. El a fost transferat de circa trei luni la Penitenciarul Oradea de la o altă unitate de detenție din țară.

Potrivit presei locale, deţinutul suferea de tulburări psiho-emoționale și se afla la începutul pedepsei privative de libertate (care însuma în total circa 10 ani de detenție), notează bihon.ro, citat de Antena 3.

„Administraţia locului de deţinere a informat familia persoanei decedate, Judecătorul de Supraveghere a privării de libertate din Penitenciarul Oradea, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor şi Serviciul de Medicină Legală. Împrejurările producerii decesului vor fi stabilite de organele judiciare abilitate”, se arată în comunicatul transmis de Penitenciarul Oradea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii