Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Bogdan Huțucă „Voi solicita organizarea unei ședințe reunite a Parlamentului, pentru a marca Ziua Dobrogei“

ro

04 Sep, 2023 21:57 1611 Marime text
Foto: facebook/Bogdan HuțucăDeputatul Bogdan Huțucă a transmis printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că astăzi a început o nouă sesiune parlamentară. 

Președintele PNL Constanța a menționat și că anul acesta se împlinesc 145 de ani de la revenirea Dobrogei la România, iar cu această ocazie pe 14 noiembrie va solicita, în colaborare cu toți parlamentarii din Dobrogea organizarea unei ședințe reunite a Parlamentului, pentru a se marca acest moment.

„Dragi prieteni, a început o nouă sesiune parlamentară, avem de purtat noi bătălii legislative pentru județul #Constanța și pentru regiunea noastră, #Dobrogea.

Doresc să vă anunț că în acest an se împlinesc 145 de ani de la revenirea Dobrogei la România. Cu această ocazie, de ”#ZiuaDobrogei", pe 14 noiembrie vom solicita, în colaborare cu toți parlamentarii din regiunea noastră, organizarea unei ședințe reunite a Parlamentului, prin care să marcăm acest moment.

Aniversarea a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la România este un moment important în istoria țării și ar putea fi marcat într-un mod deosebit la nivel instituțional. Organizarea unei ședințe solemne a Parlamentului este un mod de a arăta recunoștință, dar și de a reflecta asupra contribuției semnificative pe care zona o are la dezvoltarea economică a României. Ar fi o premieră organizarea unei astfel de ședințe, unde Dobrogea să fie subiectul principal în Parlament.

Desigur, contextul geopolitic actual invită la un astfel de moment prin care să poată fi subliniat rolul crucial pe care îl are regiunea noastră pentru securitatea și stabilitatea României și poate servi drept mesaj puternic, atât pentru comunitatea locală, cât și pentru partenerii internaționali“ - a transmis deputatul Bogdan Huțucă.

Citește și: 

BPN al PNL a votat pentru angajarea răspunderii Guvernului pe măsurile de reducere a cheltuielilor. Susținerea este condiționată de câteva principii enunțate de liberali
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii