Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarațiile oficialilor de la Spitalul Județean Cosntanța referitor la victima implicată în accidentul feroviar

ro

16 Nov, 2023 16:55 940 Marime text







În legătură cu victima implicată în accidentul feroviar de astăzi, 16 noiembrie, reprezentanțil Spitalului Județean Constanța, fac următoarele precizări:

„În cursul acestei dimineți, a fost adus la Primiri Urgențe un pacient, victimă a unui accident feroviar. Bărbatul a fost imediat preluat de medicul de gardă și era conștient, stabil, cooperant. I s-au efectuat de urgență investigații de laborator, dar și imagistice li a rămas internat pentru îngrijiri de specialitate”
 

 
Reamintim că un bărbat de 34 de ani, cadru militar la o unitate din județul Constanța a fost rănit în această dimineață într-un grav accident feroviar între localitățile Ovidiu și Constanța. 
 
Imaginile surprinse la locul accidentului dezvăluie un peisaj șocant! Practic mașina bărbatului s-a transformat într-un morman de fiare. Este incredibil cum militarul a scăpat cu viață din acest accident. 
 
 
 Citește și
Imagini șocante! Mașina implicată în accidentul feroviar din Constanța, un morman de fiare! Incredibil cum a scăpat cu viață militarul de 34 de ani (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii