Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:00 21 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţii oficiale după incendiul de la bordul unui dragor din Dana Militară a Portului Constanţa (video)

ro

30 Oct, 2017 21:00 2305 Marime text
În această seară la bordul dragorului maritim 24 a avut loc un incident la compartimentul Maşini al navei, a declarat comandor Mihai Panait, şeful de Stat Major al Comandamentului Flotei. 

"Grupele de vitalitate ale navei şi ale Portului Militar Constanţa au acţionat în conformitate cu procedurile de operare în vigoare, s-a alâpelat pentru sprijin şi pentru rapiditate prin 112 la ISU Dobrogea care au venit cu promptitudine şi ne-au ajutat. În momentul de faţă incendiul a fost lichidat, evaluăm situaţia şi urmările pentru a vedea exact care sunt paşii următori. Nu sunt victime, nici oameni răniţi sua intoxicaţi cu fum. Toată situaţia se află sub control. În prezent nu se cunoaşte cauza incendiului, se evaluează situaţia pentru a se stabili cu exactitate din ce cauză a izbucnit incendiul. În momentul izbucnirii incendiului la bordul navei se aflau militarii care se află în serviciul de permanenţă şi şi-au desfăşurat activitatea cu rigoarea militară care ne caracterizează. Muniţia şi armamentul din zona respectivă au fost evacuate de urgenţă în Dana Militară şi s-au luat toate măsurile în conformitate cu procedurile în vigoare" - a precizat comandor Mihai Panait, şeful de Stat Major al Comandamentului Flotei.  Citeşte şi: 

UPDATE. Imagini de la eveniment. Alertă în Portul Constanţa. Arde o navă în Dana Militară. Zeci de echipaje la faţa locului (galerie foto + video)        
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii