Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii importante în cadrul Topaz Aurora SRL. Cine este noul administrator

ro

04 Jul, 2023 15:07 1009 Marime text

 foto: pexels
Asociații Topaz Aurora SRL s-au reunit în Adunarea Generală a Asociaţilor, la data de 04 iulie 2023.
 
Uan dintre deciziile luate în cadrul AGA vizează  capitalul social al societăţii, care este   de 186.982,5 lei, reprezentând aport în natură. Cesionarea părţilor sociale deţinute de către Cedentul Stoica Silviu, respectiv a unui număr de 280 părţi sociale deţinute de către Cedent în calitate de asociat la Topaz Aurora - S.R.L., reprezentând aport în natură la capitalul social al societăţii de 700 lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0,3744%, în schimbul preţului cesiunii către Cesionara Radu Bianca-Marga.
 
Potrivit documentului, preţul cesiunii părţilor sociale este stabilit de către părţi la suma de 50.000 euro, echivalent lei la cursul oficial BNR pentru moneda euro din ziua plăţii şi se va plăti prin transfer bancar în contul Cedentului indicat în Contractul de cesiune părţi sociale.
 
Ca urmare a cesiunii, structura capitalului social al societăţii va fi următoarea: New Style Architecture, societate comercială cu sediul în municipiul Mangalia, Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 20A, parter, ap. 2, judeţul Constanţa, va deţine un număr de 74.513 părţi sociale cu o valoare nominală de 2,5 lei fiecare, reprezentând aport la capitalul social al societăţii de 186.282,5 lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,6256%, iar Radu Bianca-Marga, va deţine un număr de 280 părţi sociale cu valoare nominală de 2,5 lei fiecare şi valoare totală de 700 lei, reprezentând o cotă de contribuţie la pierderi şi beneficii de 0,3744%.
 
De la data Contractului de cesiune Cesionara va dobândi calitatea de asociat în cadrul Topaz Aurora opozabilitatea faţă de terţi fiind asigurată prin realizarea şi finalizarea demersurilor de înregistrare la Oficiul Registrului Comerţului. De la data Contractului de cesiune Cesionara va prelua toate creanţele şi datoriile viitoare în condiţiile stabilite prin contractul de cesiune părţi sociale, precum şi toate drepturile şi obligaţiile aferente calităţii de asociat.
 
Deasemenea, asociaţii decid modificarea art. 12 din Actul constitutiv al Topaz-Aurora după cum urmează:
 
Adunarea Generală a Asociaţilor decide în orice problemă legată de societate cu unanimitate (votul tuturor asociaţilor reprezentând toate părţile sociale).
 
Tot în AGA, s-a decis numirea în funcţia de administrator a lui Radu Bianca-Marga, care va administra societatea cu puteri depline, pe o perioadă de 5 (cinci) ani, începând cu data adoptării prezentei hotărâri.
 
Stoica Laura-Nicoleta s-a retras din calitatea de administrator.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2901 din data de 03 iulie 2023.


 
Despre Topaz Aurora SRL
 
Potrivit platformei Termene.ro, consultată la data de 04 iulie 2023, societatea  își are sediul social pe Strada Gala Galaction, Nr. 12A, Bloc Topaz, Ap. Statiunea Aurora, Hotel Topaz, Mangalia, Județ Constanța.
 
Topaz Aurora SRL are ca obiect de activitate  hoteluri și alte facilități de cazare similar și a fost fondată la data de 17 august 1995, având o vechime de 27 de ani.
 
Situația financiară pentru anul 2022 arată în felul următor: o cifră de afaceri în valoare de 1.100.640 lei, un profit de 84.260 lei la un număr de 9 angajați.

Acționar este New Style Arhitecture SRL și asociat este Stoica Silviu.

Funcția de administrator o ocupă Stoica Laura Nicoleta. Numele acesteia mai apare și în New Style Arhitecture SRL și Port Azuro SRL.
  
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și: Afaceri Constanța. Ideal Expert SRL, firmă nouă în municipiu. Cine sunt fondatoarele

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii