Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii ale Consiliului de Administraţie al firmei Logistic Park SA. Au fost numiţi directorul general şi directorul comercial

ro

01 May, 2019 00:00 1767 Marime text
Consiliul de Administraţie al societăţii Logistic Park SA, întrunit în şedinţă în data de 28.02.2019, a luat mai multe decizii importante, care au fost publicate în Monitorul Oficial al României.
 
Astfel, s-a constatat încetarea mandatului directorilor Petras Viorel şi Pandichi Cristian. O altă decizie se referă la numirea directorilor societăţii, pe o durată nelimitată. Aceştia sunt: Petras Viorel - director general şi Pandichi Cristian - director comercial. În temeiul art. 143 din Legea 31/1990, republicată şi modificată, se deleagă atribuţiile de conducere (cu excepţia atribuţiilor prevăzute la art. 3 de mai jos, care rămân în competenţa Consiliului de Administraţie), către directorii societăţii. Atribuţiile exceptate de la delegarea de competenţe, prevăzute la art. 1, sunt următoarele: atribuţiile prevăzute de art. 142, alin. 2 şi 3 din Legea 31/1990, republicată şi modificată prin Legea 441/2006 şi OUG 82/22007; administrarea conturilor; exercitarea dreptului de dispoziţie asupra bunurilor din patrimoniul societăţii; aprobarea investiţiilor de orice natură şi orice dimensiune, a reparaţiilor capitale generale şi a bugetului de publicitate.
 
Directorii îşi vor desfăşura activitatea pe bază de contract de administrare şi vor încheia o poliţă de asigurare de răspundere profesională, cel puţin la nivelul sumei de 1.000 de lei. În relaţiile cu terţii, societatea va fi prezentată de cei doi directori, împreună cu Caraiani Victoria, reprezentant permanent al societăţii. În situaţiile în care directorii sunt în imposibilitatea de a-şi exercita mandatul, aceştia vor fi supliniţi de preşedintele Consiliului de Administraţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii