Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Cea mai nouă hotărâre adoptată de Logistic Park SA, publicată în Monitorul Oficial

ro

03 Nov, 2023 17:00 1027 Marime text
  • Decizia ce s-a afișat în Monitorul Oficial al României pe 1 noiembrie 2023
 
Adunarea generală extraordinară a acţionarilor din cadrul Societăţii Logistic Park - S.A., cu sediul în Constanţa, Şos. Industrială nr. 6, judeţul Constanţa, întrunită în şedinţă în data de 14.09.2023, în temeiul Legii nr. 31/1990, republicată şi modificată, şi potrivit actului constitutiv, în unanimitate, au luat mai multe decizii ce s-au afișat în Monitorul Oficial al României pe 1 noiembrie 2023.
 
S-au decis următoarele:
 
„Art. 1. Se aprobă completarea art. 6 din actul constitutiv cu următoarele activităţi:
3511 - Producţia de energie electrică
3513 - Distribuţia energiei electrice
3514 - Comercializarea energiei electrice
3522 - Distribuţia combustibililor gazoşi prin conducte
3523 - Comercializarea combustibililor gazoşi, prin conducte.
Art. 2. Se aprobă actul constitutiv actualizat care va fi semnat de preşedintele consiliului de administraţie.
Art. 3. Se împuterniceşte Pandichi Cristian - director general, să menţioneze prezenta hotărâre în registrul comerţului şi să o publice în Monitorul Oficial, Partea a IV-a.”
 
Despre Logistic Park SA
 
Logistic Park SA a fost fondată în august 2005, se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, are sediul social pe Șoseaua Industriala, Nr. 6, și îi are ca asociați pe Grupul DD SA, Dușu Ion și pe Dușu Niculae.
 
Ca administratori apar Caraiani Victoria, Dușu Ion dar și Dușu Niculae.
 
Cu 8 angajați, Logistic Park SA a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri netă de 10.691.985 de lei și un profit net de 2.649.455 de lei.
 
Potrivit Termene.ro, Ion Dușu apare ca acționar și administrator în Sulina Estival 2002 SA și în AS 94 SRL, ca fondator și administrator în Logistic Park SA, ca fondator în Grupul DD SA, Constanța, ca asociat în DGN-Romag SRL, ca acționar și cenzor supleant în Complex Condor SA și ca membru în Consiliul de Supraveghere al Socep SA.  
 
Dușu Niculae apare ca asociat în Sulina Estival 2002 SA și în DDN Global SRL, ca fondator și administrator în Logistic Park SA, ca acționar în Euxin SA, fondator și cenzor supleant în Grupul DD SA., acționar și administrator în Complex Condor SA, dar și membru în Consiliul de Supraveghere al Socep SA.
 
 

PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și
 
Celco SA, controlată de verii Ion și Niculae Dușu, a marcat 50 de ani de activitate continuă. Cifră de afaceri de peste 50 de milioane de euro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii