Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie publicată în Monitorul Oficial! Cine sunt cei numiți în funcția de membri provizorii ai CA al Nuclearelectrica Serv SRL Cernavodă

ro

09 Feb, 2023 15:44 5079 Marime text
 Nuclearelectrica Serv
În Monitorul Oficial a fost publicată decizia asociatului unic Nuclearelectrica SA cu privire la numirea, revocarea, luare act de demisii şi/sau prelungirea mandatelor membrilor provizorii ai consiliului de administraţie ai filialei SNN - Nuclearelectrica Serv - SRL:
 
1. Se numesc membri provizorii ai Consiliului de Administraţie al Nuclearelectrica Serv SRL, pe o perioadă de 4 luni, începând cu data de 19.12.2022 şi până la data de 18.04.2023 inclusiv, sau până la numirea unui Administrator cu un mandat de 4 ani ca urmare a finalizării procedurii de selecţie a Administratorilor în conformitate cu prevederile OUG 109/2011, dacă selecţia se finalizează înainte de această dată; următorii:
- Hotescu Vasilica,
- Tudor Laurentiu Dan,
- Dobre Raluca.
 
2. Stabilirea indemnizaţiei fixe brute lunare pentru administratorii provizorii ai Societăţii Nuclearelectrica Serv SRL la nivelul maxim al indemnizaţiei fixe brute lunare stabilit prin Decizia Consiliului de Administraţie al asociatului unic nr. 203/23.11.2021.
 
3. Aprobarea formei şi conţinutului contractului de mandat care va fi încheiat de Societate cu administratorii provizorii.
 
4. Împuternicirea membrilor Consiliului de Administraţie al Societăţii pentru a îndeplini orice act sau formalitate cerute de lege pentru înregistrarea şi aducerea la îndeplinire a deciziei asociatului unic al Nuclearelectrica Serv  SRL, inclusiv formalităţile de publicare şi înregistrare a acesteia la Registrul Comerţului sau orice altă instituţie publică. Membrii Consiliului de Administraţie pot delega toate sau o parte din puterile conferite mai sus oricărei persoane competente pentru a îndeplini acest mandat.
 
Despre Nuclearelectrica Serv
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, platformă interogată la data de 9 februarie 2023, Nuclearelectrica Serv SRL a fost înființată în 2021 și are sediul social în Cernavodă, pe strada Energiei nr. 21, obiectul de activitate fiind reprezentat de servicii de furnizare și management al forței de muncă.
 
Unicul asociat al firmei este Societatea Națională Nuclearelectrica SA, iar președintele Consiliului de Administrație este Vasilica Hoțescu, administratori provizorii fiind Laurențiu Dan Tudor și Raluca Dobre, în timp ce Mihai Laurențiu Gioară este director general.
 
Nu există înregistrări privind situația financiară a firmei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii