Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniel Iordachioaie, despre Festivalul de la Mamaia - „Afacerea de weekend-ul trecut NU este Mamaia!“

ro

31 Aug, 2023 10:47 1064 Marime text
Foto: facebook/Daniel IordăchioaieInterpretul de muzică ușoară, Daniel Iordăchioaie s-a arătat nemulțumit de modul în care a fost organizată ediția aniversară a Festivalului de la Mamaia, ce a avut loc week-endul trecut în Piațeta de la Perla din Mamaia. 

„Într-adevăr, Mamaia este Mamaia, însă afacerea de weekend-ul trecut NU este Mamaia!
Le-am transmis personal multor colegi că sunt niste eroi, reușind să facă lumea să îi aplaude în condițiile unei grotești organizări pe genunchi.

Bișniță al carei rezultat au fost cele trei seri de "festival", a pornit de sus și s-a prăvălit pe scena.

Nu a fost NIMIC national în incropeala de anul acesta, ci doar o afacere dubioasa care, desi putea să dea și roade artistice, a dat doar remușcări și regrete.

Trustul media care a "pregătit" acest an de Mamaia, n-a binevoit să difuzeze în câteva decenii de existenta NICIODATĂ acest gen de muzica. Nimic, nada, ioc! Pai daca nu vă place muzica asta, de ce vă năpustiți pe leșul ei că vulturii? Ați vrut doar să vă umpleți buzunarele și de aici, chiar daca n-aveți nicio treaba cu acest fenomen și acest gen de arta.

Nota către PR-ul acestui eveniment și, din păcate, către mulți alti vorbitori publici: ACEASTA EDIȚIE, a 60-a, NU ERA JUBILIARA!!! Jubileu=50 de ani!

O rușine și transmisia TVR2 care nu mai este nici pe departe ceea ce era TVR acum câteva zeci de ani.

În concluzie, mă încearcă un regret că, fiind contemporan cu aceasta sărbătorire, a 60-a, n-am fost lângă ea, însă și o bucurie că, din păcate, "lângă ea" ar fi însemnat pe acea scena și nu mi-aș fi dorit!“ -a precizat într-o postare pe pagina sa de Facebook, Daniel Iordăcioaie

Citește și: 

Un weekend glorios la MamaiaFestivalul de legendă al litoralului românesc a renăscut
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii