Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:14 24 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Danezul Erik Jantzen renunţă la administrarea firmei Constanţa Black Soil SRL

ro

14 Feb, 2017 00:00 711 Marime text
Asociaţii societăţii Constanţa Black Soil SRL, Jantzen A/S (denumire secundară - Jantzen Development A/S), persoană juridică al cărei sediu social este în Danemarca, înregistrată la Registrul de Afaceri Central (CVR) din Copenhaga, reprezentată de Erik Jantzen, în calitate de administrator şi asociat unic, şi Erik Jantzen, cetăţean danez, născut la data de 7.03.1959, în Danemarca, Lolland, s-au reunit în şedinţă pentru a stabili modificări în structura societăţii.
 
În cadrul şedinţei, s-a stabilit că mandatul administratorului Erik Jantzen este revocat, cu efecte imediate de la data semnării hotărârii, totodată aprobându-se descărcarea de gestiune pentru activitatea desfăşurată de administratorul Erik Jantzen în societate.
 
Potrivit Registrului Comerţului, noul administrator al firmei este Branislav Pacak, de cetăţenie slovacă, născut la data de 2.11.1977, în Bratislava, Slovacia.

Despre Constanţa Black Soil SRL

Firma’ are sediul social în satul Cocora, comuna Cocora, strada Principală nr. 7, judeţul Ialomiţa, având un capital social subscris integral vărsat de 200 de lei, împărţit în 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.
 
Domeniul de activitate principal al societăţii, potrivit codificării CAEN, este cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase.
 
Economica.net scria în 2015 că danezul Erik Jantzen este unul dintre cei mai activi investitori străini de pe piaţa terenurilor din România, fiind implicat, prin firmele sale, în tranzacţii însumând peste 28.000 de hectare în toată ţara.

Citeşte şi: 

Schimbări de acţionariat în Constanţa Black Soil SRL!

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii