Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:08 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Danezul Erik Jantzen renunță la Constanța Farmland

ro

15 Feb, 2017 00:00 560 Marime text
Asociaţii societăţii Constanţa Farmland SRL, Jantzen A/S (denumire secundară - Jantzen Development A/S), persoană juridică din Danemarca, înregistrată la Registrul de Afaceri Central (CVR) Copenhaga, reprezentată de Erik Jantzen, în calitate de administrator şi asociat unic, şi Erik Jantzen, cetăţean danez, născut la data de 7.03.1959, în Danemarca, s-au reunit în şedinţă pentru a stabili modificări în structura societăţii.
 
În cadrul şedinţei, s-a stabilit că mandatul administratorului Erik Jantzen este revocat, cu efecte imediate de la data semnării hotărârii, totodată aprobându-se descărcarea de gestiune pentru activitatea desfăşurată de administratorul Erik Jantzen în societate.
Potrivit Registrului Comerţului, noul administrator al firmei este Branislav Pacak, de cetăţenie slovacă, născut la data de 2.11.1977

Despre Constanţa Farmland SRL

Constanţa Farmland SRL are sediul social în satul Cocora, comuna Cocora, judeţul Ialomiţa, având un capital social subscris integral vărsat de 2.368.710 lei, împărţit în 236.870 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei.
 
Domeniul de activitate principal al societăţii, potrivit codificării CAEN, este cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase.

Erik Jantzen deţine zeci de mii de hectare în România

În anul 2015, economica.net scria că danezul Erik Jantzen este unul dintre cei mai activi investitori străini de pe piaţa terenurilor din România, fiind implicat, prin firmele sale, în tranzacţii însumând peste 28.000 de hectare în toată ţara, dar are şi propria fermă vegetală. Erik Jantzen a gestionat o fermă în Danemarca mai bine de 20 de ani şi, începând cu 1997, s-a implicat în înfiinţarea câtorva proiecte agricole semnificative în Europa Centrală şi de Est, mai exact în Cehia şi Slovacia.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii