Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:59 30 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloș „Sper în înţelepciunea parlamentarilor să voteze acest guvern, ar fi o soluţie imediată de ieşire din criză” (video)

ro

20 Oct, 2021 10:32 542 Marime text
  • Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit, astăzi, pentru votul de învestire a Guvernului propus de premierul desemnat Dacian Cioloş.
Premierul desemnat Dacian Cioloş şi-a exprimat speranţa, miercuri, ca parlamentarii să aibă înţelepciunea de a vota Cabinetul pe care l-a propus, pentru că ar fi „o soluţie imediată". 

„Vom merge în faţa Parlamentului să propunem o echipă care poate să guverneze în situaţie de criză, cu un program de guvernare adaptat acestei situaţii, cu soluţii pentru criza pandemică, pentru criza energetică şi pentru lansarea Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Deci, USR îşi asumă responsabilitatea politică cu care a fost mandatată de alegători.

Mergem până la capăt, astăzi mergem în Parlament să prezentăm această echipă şi să prezentăm programul şi sper, încă o dată, în înţelepciunea parlamentarilor să voteze acest guvern, pentru că asta ar fi o soluţie imediată pentru ieşirea din criza politică şi pentru a începe să punem în practică măsuri ca să rezolvăm şi celelalte crize cu care ne confruntăm.

Sper, încă o dată, ca mesajele noastre să-i convingă pe parlamentari, pentru că soluţia este aici, ea nu mai trebuie căutată, nu mai avem timp de pierdut şi noi ştim ce avem de făcut", a explicat Dacian Cioloş. 


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii