Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Criza, dezbatuta la Forumul Economic Regional

ro

17 Sep, 2009 03:01 920 Marime text

Pe 18 septembrie, la Constanţa, va avea loc Forumul Economic Regional, eveniment menit să informeze şi să faciliteze contactul nemijlocit între operatorii din sistemele de asigurări şi pensii private cu reprezentanţii celor mai activi angajatori din regiune, urmărind crearea unei platforme de comunicare eficiente.

Manifestarea, care se va desfăşura la Hotelul Rex din Mamaia, va număra, printre participanţi, reprezentanţi ai companiilor angajatoare din Constanţa, dar şi judeţele învecinate. Au fost vizate atât companiile locale de dimensiuni medii şi mari, care pot furniza un volum important de afaceri, cât şi Întreprinderile Mici şi Mijlocii (IMM). De asemenea, ţinând cont de potenţialul distribuţiei retail, au fost invitaţi şi reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ/cultură şi sănătate, persoane cu un grad de educaţie superior.

Tematica întâlnirii abordează problematica actuală, a traversării crizei economice, propunând participanţilor soluţii de recompensare a angajaţilor care să ofere companiilor oportunitatea de a-şi păstra şi motiva angajaţii valoroşi, în condiţiile optimizării costurilor. Se vor dezbate teme legate de criza financiară, de dorinţele angajaţilor şi ofertele angajatorilor, dar şi de pensiile private facultative şi asigurările de viaţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii