Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:38 15 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale în Târgul de legume și fructe de pe Varianta Constanța-Ovidiu (video)

ro

13 Dec, 2020 10:11 4327 Marime text
  • Polițiștii au descins în această dimineață, pentru a verifica transportul ilegal de material lemnos și brazi de Crăciun, iar imagini puteți vedea în secțiunile Galerie foto și Video ale materialului.
Astăzi, 13 decembrie, polițiștii constănțeni demarează o acțiune pe linia prevenirii și combaterii transportul ilegal de material lemnos și brazi de Crăciun.

Acțiunea s-a desfășurat în piața de legume fructe de pe varianta Ovidiu.

Confirm surselor noastre nu au fost descoperite nereguli majore, mergându-se mai mult pe linia prevenției decât a sancțiunilor.

 La acest sfârșit de săptămână, polițiștii constănțeni au intensificat acțiunile pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul silvic și pentru depistarea transporturilor ilegale de material lemnos și pomi de Crăciun.

Acțiunile sunt coordonate la nivel național și se desfășoară pe raza întregului județ, împreună cu lucrători ai Direcției Silvice și jandarmi.

În cadrul acestor acțiuni, polițiștii verifică legalitatea documentelor de proveniență și însoțire a materialului lemnos și a pomilor de Crăciun.

Totodată, polițiștii au efectuat verificari la mai multe locații din municipiul Constanța, nefiind constatate nereguli.
 
Și în perioada următoare, polițiștii continuă activitățile de prevenire și combatere a delictelor silvice, iar în cazul depistării unor încălcări ale legislației în domeniu, vor fi aplicate sancțiuni contravenționale.., a tranmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Cristina Gavriloaie.
Sursa foto: ZIUA de Constanța, IPJ Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii