Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale ale jandarmilor constănțeni, în acest weekend. Au fost aplicate amenzi

ro

09 Aug, 2021 15:50 1421 Marime text
  • În această perioadă, jandarmii au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor fiind de peste 7.000 lei.
În acest sfârșit de săptămână,  jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au acţionat zilnic, în mod independent, dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
 
În această perioadă, jandarmii au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor fiind de peste 7.000 lei.
 
16 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru următoarele fapte: consum de alcool în locuri publice, apelarea, în mod repetat, la mila publicului, de către o persoană aptă de muncă, neluarea de către părinți a măsurilor necesare pentru a împiedica minorul în vârstă de până la 16 ani de la fapte de vagabondaj, tulburarea liniștii publice, proferarea de injurii și provocarea la scandal în locuri publice.
 
5 sancțiuni contravenționale au fost aplicate conform H.C.L. 164/2008: 4 sancţiuni contravenţionale, pentru aruncarea în altă parte decât în recipienţii destinaţi resturilor de obiecte și o sancțiune contravențională pentru spălarea autovehiculului pe domeniul public.
 
Pentru apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgență 112, a fost aplicată o sancțiune contravențională.
 
De asemenea, jandarmii tulceni au constatat în mod independent 2 fapte de natură penală privind lovirea sau alte violențe şi o faptă penală în sistem integrat, în cooperare cu efective de poliţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii