Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contracte pe doi ani pentru furnizarea de medicamente Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ (document)

ro

13 Jul, 2018 00:00 2321 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ a cumpărat prin licitaţie medicamente, de la zece firme. Valoarea totală a contractelor atribuite se ridică la 2.805.409,44 de lei, iar durata contractului este de 24 de luni.
 
Potrivit caietului de sarcini, este vorba de o achiziţie ce priveşte două loturi a către 30 de tipuri de medicamente fiecare, care ar trebui să acopere necesarul pentru doi ani.
 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante implicate în procedura de achiziţie publică sunt: managerul spitalului, dr. Cătălin Grasa; directorul financiar-contabil - ec. Natalia Munteanu; director medical - dr. Bogdan Obadă; medic-şef hemodializă - ş.l. dr. Bogdan Câmpineanu, farmacist-şef - Mirela Rădulescu, şef Serviciul Achiziţii - jr. Bianca Dumitrescu, Compartiment Juridic - jr. Carmela Endora Gherghina, Serviciul Achiziţii - ec. Corneliu Stănculescu.
 
Mai multe companii au fost declarate câştigătoare, fiindu-le atribuite contracte cu următoarele valori: Fidelio Farm SRL - 422.880 de lei, Romastru Trading SRL - 595.680 de lei, Compania Naţională Unifarm - 199.524 de lei, Farmexim SA - 27.312 lei, Dona. Logistică SRL - 142.056 de lei, Bio Eel SRL - 9.360 de lei, York Farm SRL - 172.800 de lei, Farmexpert D.C.I. SRL - 1.082.533,44 de lei, Europharm Holding SA - 75.024 de lei şi Felsin Farm SRL - 87.600 de lei.
 
Înfiinţată în 2003, Fidelio Farm SRL, cu sediul social în Sibiu, are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, iar activitatea principală a acesteia este comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice. Administratorul firmei este Doru Filip.
 
Romastru Trading SRL, înfiinţată în 1994, are sediul social în Bucureşti. Societatea are un capital social subscris de 11.892.860 de lei, integral vărsat, iar activitatea principală a acesteia este comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice. Asociaţi persoane juridice sunt: Pharaon Holding SAL (cu sediul în Liban - are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1%), JDF Holding SAL (cu sediul social în Liban - are o cotă de 0,1%) şi Pharaon Healthcare Europe SRL (cu sediul social în Bucureşti - care deţine o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 98,9%). Administratorul societăţii este Cristian Ioniţă Bota.
 
Compania Naţională Unifarm SA a fost înfiinţată în anul 1935, purtând de-a lungul timpului diverse denumiri. Cu o experienţă de peste 80 ani în piaţa farmaceutică naţională şi internaţională, este în prezent unul dintre principalii distribuitori de produse farmaceutice şi parafarmaceutice din România. Distribuitorul este deţinut de Ministerul Sănătăţii.
 
Farmexim SA București are un capital social de 14.695.200 de lei și este condusă de președintele director general Ovidiu Buluc.
 
SC Felsin Farm SRL a fost înfiinţată în anul 1993 şi figurează în prezent, conform Registrului Comerţului, cu doi asociaţi, respectiv Brânduşa Felicia Gatlan şi Felicia Gatlan.
 
Dona. Logistica SRL este o compania de distribuţie de medicamente înfiinţată în 2014, controlată de Eugen Banciu.
 
Înfiinţată în 1992, Bio Eel SRL, cu sediul social în Târgu Mureş, pe strada Bega, judeţul Mureş, deţine un capital social subscris de 2.100.000 de lei, integral vărsat, iar activitatea principală a firmei este fabricarea preparatelor farmaceutice.
 
Înfiinţată în 2002, York Farm SRL cu sediul social în Bucureşti, are un capital social subscris de 1.200 de lei, integral vărsat, activitatea principală a acesteia fiind comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Europharm Holding SA a fost înfiinţată în 1998, cu sediul în Braşov, printre activităţile firmei numărându-se operaţiuni de transport, livrare şi servicii logistice pentru mostre, studii clinice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii