Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de zeci de miliarde CJC caută furnizor de echipamente medicale pentru ambulatoriul TBC

ro

16 Sep, 2010 00:00 1115 Marime text

Consiliul Judeţean Constanţa caută o firmă care să furnizeze echipamente medicale pentru ambulatoriul de specialitate TBC din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Constanţa.

Mai exact, instituţia judeţeană organizează o procedură de achiziţie pentru furnizarea de „maşini, utilaje şi instalaţii pentru ocrotirea sănătăţii“, aferente proiectului de „Reabilitare a infrastructurii, modernizare, dezvoltare şi echipare a ambulatoriului de specialitate TBC din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa“. Valoarea estimată a contractului este de 4.366.628,29 lei fără TVA, adică de peste 43 de miliarde de lei vechi. Durata contractului este de patru luni de la data atribuirii.
Ofertanţii trebuie să achite o garanţie de participare în cuantum de 50.000 de lei şi să ofere o garanţie de bună execuţie în cuantum de 10 % din valoarea contractului fără TVA. Participanţii la licitaţie trebuie să facă dovada ca au o echipă formată, cel puţin din: personal tehnic de specialitate autorizat din partea producătorului sau a importatorului direct în vederea montării/instalării şi punerii în funcţiune a tuturor echipamentelor furnizate, personal tehnic de specialitate autorizat pentru activitatea de asistenţă tehnică în perioada de garanţie şi post garanţie, personal autorizat pentru instruirea personalului medical şi a personalului tehnic. De asemenea, este obligatoriu să deţină cel puţin un contract de furnizare de produse similare obiectului achiziţiei, încheiat şi recepţionat în ultimii trei ani, în valoare de minim 4.000.000 de lei fără TVA. Tipul procedurii de achiziţie va fi licitaţia deschisă, iar criteriul de atribuire - oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, în ceea ce priveşte criteriile enunţate în caietul de sarcini, în invitaţia de a prezenta o ofertă sau de a participa la negociere sau în documentul descriptiv. Deschiderea ofertelor este programată să aibă loc pe 29 octombrie, începând cu ora 12.00, la sediul Consiliului Judeţean Constanţa. Proiectul este finanţat din fonduri structurale europene prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa prioritară 3 „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale“, Domeniul Major de intervenţie 3.1 „Reabilitarea/modernizarea/dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale“.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii