Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă reabilitarea rețelelor de termoficare din municipiul Constanța. Două acorduri de mediu, solicitate de la APM Constanța

ro

07 Apr, 2024 10:15 853 Marime text
  •  APM Constanța anunță că a fost solicitat acord de mediu pentru proiectul: Reabilitarea rețelelor de termoficare din Municipiul Constanța – etapa V, propus a fi amplasat in municipiul Constanța.
  • De asemenea, a fost solicitat acord de mediu și pentru proiectul „Finalizarea reabilitării rețelelor termice primare, continuarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice secundare și a punctelor termice din municipiul Constanța“.

Termoficare Constanța a solicitat de la APM Constanța acord de mediu pentru proiectul care vizează reabiltarea rețelelor de termoficare din municipiul Constanța.

Ulterior, APM Constanța a anunțat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Reabilitarea rețelelor de termoficare din Municipiul Constanța – etapa V, propus a fi amplasat în municipiul Constanța“.
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia de pe strada Unirii nr. 23 şi la  Termoficare Constanța SRL, cu sediul pe strada  Badea Cârțan, nr. 14A. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta. 

De asemenea, Primăria Constanța a solicitat emiterea  acordului de mediu pentru proiectul care vizează reabilitarea rețelelor termice primare. APM Constanța a anunțat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Finalizarea reabilitării rețelelor termice primare, continuarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice secundare și a punctelor termice din municipiul Constanța“.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia de pe strada Unirii nr. 23 şi la sediul Primărie Constanța, de pe bd. Tomis, nr. 51. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Anunț important al Primăriei Constanța! În ce stadiu sunt lucrările de reabilitare a rețelelor termice primare

Primăria Constanța solicită acord de mediu pentru proiectul de finalizare a reabilitării rețelelor termice din Constanța
 
Știri din Constanța. Primăria reia licitația pentru etapa IV de reabilitare a rețelelor termice secundare din municipiu

Elsaco Electronic SRL câștigă și contractul de proiectare și execuție lucrări reabilitare rețele de termoficare din municipiul Constanța - Etapa III (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii