Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă înlocuirea conductelor rețelei de transport a agentului termic în Constanța!

ro

14 Feb, 2023 16:07 1055 Marime text
foto: Primăria Constanța
Continuă înlocuirea conductelor rețelei de transport a agentului termic în Constanța, însă fără ca în casele constănțenilor să fie întreruptă furnizarea căldurii.

Pentru a asigura continuitatea furnizării agentului termic, constructorul realizează un traseu provizoriu de conducte astfel încât să poată monta în canalul termic conductele preizolate.

În momentul de față lucrările se derulează în zona Gării. Este vorba despre traseul Magistralei I, aparținând rețelei de transport a agentului termic primar. Acest tronson de magistrală face parte din proiectul de modernizare cuprins în Etapa I finanțată prin Programul Operațional Infrastructura Mare axa 7.1, în valoare totală de 50 de milioane de euro, fonduri accesate de Primăria Constanța pentru îmbunătățirea condițiilor de încălzire a populației recordate la sistemul centralizat., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial

În etapa 1 se reabilitează tronsoane de rețea termică primară din magistrala I de termoficare (Bld. 1 Mai și Bld. Alexandru Lăpușneanu), cu o lungime a rețelelor de 21,6 km (43,2 km conducte).

Până în prezent au fost executate lucrări pe un tronson de peste 11 km din cei 21,6 de km prevăzuți în contract., mai punctează sursa citată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii