Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă consultarea publică pentru un nou parc în Constanța. În ce zonă ar fi situat

ro

07 Jun, 2022 15:49 1273 Marime text
 Primăria Constanța
 
Deficitul de spațiu verde amenajat în scop de recreere, sport, promenadă și petrecerea timpului liber la nivelul municipiului Constanța este o realitate pe care o resimțim zilnic. De aceea, realizarea unui parc public reprezintă o necesitate, mai ales în condițiile unei dezvoltări urbane în continuă creștere.

În parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România, Primăria Constanța  desfășoară un concurs public de soluții pentru viitorul parc în jurul axei DN3C, o zonă cu potențial de dezvoltare în viitor. În acest scop va avea loc o dezbatere publica în data de 15 iunie, la ora 16:00 în Sala Remus Opreanu din incinta Consiliului Județean Constanța., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Parc nou în Constanța, foto: PMC
Aceasta dezbatere continuă procesul de consultare publică și reprezintă un demers indispensabil oricărei inițiative contemporane de remodelare a spațiului public.

În cadrul dezbaterii vor fi prezentate principiile propuse pentru a sta la baza temei de proiectare a viitorului parc, precum și sistematizarea răspunsurilor la chestionarele online. Scopul principal al dezbaterii este de a aduna informații, reacții și sugestii din partea publicului larg și a actorilor urbani interesați în scopul completării temei de proiectare pentru a asigura cea mai buna reprezentativitate a inițiativei.
 

Împreună dezvoltăm Constanța., transmite sursa citată. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii