Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Container cu peste 20 de tone de deșeuri din cabluri de cupru venit din Spania, descoperit în Portul Constanța

ro

20 Jul, 2021 10:05 1435 Marime text
  • Container cu 23 tone de deșeuri din cabluri de cupru, descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea.
 
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu lucrători vamali și comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, au depistat un container ce conţinea 23 tone de deşeuri (cabluri de cupru), care urmau să fie importate, din Spania, de către o societate comercială din România.
 
În data de 19.07.2021, în urma unor activități informativ-operative desfăşurate, polițiștii de frontieră, în cooperare cu lucrători vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța și comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Constanța, au descoperit un container cu deșeuri din cupru , care urmau să fie importate de către o societate comercială de pe teritoriul României.

În urma verificărilor suplimentare, echipa de control a constatat că în container se aflau încărcate 23.580 kg deșeuri din cabluri de cupru,  iar societatea comercială beneficiară nu este autorizată pentru valorificarea acestora.

În acest sens, a fost luată măsura nepermiterii efectuării importului și returnarea la societatea exportatoare din Spania, de către comisarii Gărzii de Mediu Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii