Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în patru județe la persoane bănuite de furt de cupru. Prejudiciul, aproximativ 200.000 de euro

ro

07 Sep, 2022 10:31 1019 Marime text
Percheziții. Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaÎn această dimineață, 7 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, efectuează 6 percheziții domiciliare, în 4 județe, respectiv Cluj, Alba, Sibiu și Ilfov.

Potrivit IGPR, activitățile vizează un dosar de cercetare penală, înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, privind sustragerea unei cantități de cupru, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, faptă săvârșită în luna august a.c.

„Totodată, în cazul a 4 persoane, vor fi puse în aplicare 4 mandate de aducere, în vederea continuării cercetărilor și administrării probatoriului.

 Acțiunile beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, precum și de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj și al polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Alba și Ilfov“ - au precizat reprezentanții Poliției Române.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii