Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:02 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consulatul General al României la Salonic, în alertă după accidentul feroviar din Grecia pentru a identifica eventuale victime cetățeni români

ro

01 Mar, 2023 11:06 976 Marime text
Consulatul României la Salonic. Foto: facebookConsulatul General al României la Salonic a transmis printr-un mesaj pe Facebook că după accidentul ferovoar este în permanentă legătură cu unitățile spitalicești, de poliție și Protecție Civilă din Larisa, Katerini și Salonic pentru a identifica eventuale victime cetățeni români, în vederea asigurării asistenței consulare.

„Gândurile noastre se îndreaptă către victimele accidentului feroviar petrecut astăzi 1 martie 2023 la Tempe. Transmitem sincere condoleanțe familiilor celor decedați și recuperare grabnică persoanelor rănite.
Consulatul General al României la Salonic urmărește evoluția procesului de descarcerare a victimelor accidentului feroviar de la Tempe/ Republica Elenă și este în permanentă legătură cu unitățile spitalicești, de poliție și Protecție Civilă din Larisa, Katerini și Salonic pentru a identifica eventuale victime cetățeni români, în vederea asigurării asistenței consulare.
În cazul în care aveți informații potrivit cărora există cetățeni români implicați în tragicul accident, vă rugăm să ne anunțați imediat la telefonul de urgență al misiunii mob: 6906479076 sau pe adresa de email salonic.consul@mae.ro“ - au precizat reprezentanții Consulatului General al României la Salonic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii