Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Vergil Chițac, vești noi despre programul Rabla! Declarații de ultim moment

ro

04 Aug, 2023 11:56 1273 Marime text
Primarul Constanței, Vergil Chițac.
  • Până pe 31 august 2023 se mai poate aplica pentru programul Rabla.
 
Vergil Chițac a anunțat pe pagina de Facebook că până pe 31 august 2023 se mai poate aplica pentru casarea autovehiculelor mai vechi de 15 ani în schimbul a 3000 de lei.
 
În Constanța sunt peste 150.000 de autovehicule înregistrate, iar aproximativ o treime dintre acestea îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru programul Rabla local, a mai adăugat edilul.
 
Până în prezent, s-au înscris circa 400 de cereri pentru totalul de 5000 de locuri disponibile, astfel că încurajăm toți cetățenii municipiului Constanța ce dețin autovehicule care îndeplinesc condițiile de acordare a stimulentului de casare să profite de această ocazie pentru a beneficia de suma de 3000 de lei și de a scăpa de grija de a întreține și suporta costurile deținerii unui autovehicul învechit.
 
După încheierea perioadei de înscriere, Administrația Fondului de Mediu  va transmite lista cu persoanele înscrise, care vor fi invitate la Centrul de Informare pentru Cetățeni din incinta City Park Mall pentru verificarea documentelor și încheierea contractului de finanțare.
 
După încheierea contractului de finanțare, autovehicului poate fi predat la colectorii autorizați, apoi radiat din circulație și din evidența fiscală, iar după prezentarea dovezilor de presare și radiere, stimulentul de casare va fi virat în contul bancar al beneficiarului, a încheiat Vergil Chițac.
 
Citește și:

Primarul Constanței, Vergil Chițac„Refacem infrastructura pietonală din oraș” (GALERIE FOTO)

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii