Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:07 05 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Traseele 5-40 și 5B vor circula deviat. Lucrările de asfaltare avansează pe strada Hatman Luca Arbore

ro

30 Oct, 2020 17:08 950 Marime text
  • Tot în cartierul KM 5, pe strada Fântânele continuă decopertarea zonei carosabile pe porțiunea curpinsă între strada Comarnic și strada Meșterul Manole.
  • Ca urmare a lucrărilor de asfaltare, vineri, 30 octombrie și sâmbătă, 31 octombrie, traseele 5-40 și 5B circulă deviat, în intervalul orar 07:30-17:30.
Echipele SC Confort Urban SRL continuă procesul de reabilitare a carosabilului,  după ce ieri a fost asfaltat tronsonul delimitat de strada Comarnic și strada Meșterul Manole. Pentru buna desfășurare a intervențiilor, circulația autovehiculelor este restricționată total, vineri, 30 octombrie și sâmbătă, 31 octombrie, în intervalul orar 07:30 – 17:30.

Ca urmare a lucrărilor de asfaltare, vineri, 30 octombrie și sâmbătă, 31 octombrie, traseele 5-40 și 5B circulă deviat, în intervalul orar 07:30-17:30:
  • Linia 5-40: - pe sensul Cap Linie Sere - Campus Universitar Ovidius: str. Democrației - str. Pandurului - Șos. Mangaliei;
  • Linia 5B: - pe sensul Gară – KM 5: Șos. Mangaliei – str. Pandurului – str. Comarnic;
  • - pe sensul KM 5 - Gară: str. Comarnic – str. Fântânele – str. Meșterul Manole- str. Pandurului – Șos. Mangaliei.
Precizăm că în cazul în care condițiile meteo nu vor permite desfășurarea acțiunii de asfaltare, lucrările se vor efectua la o dată ulterioară.

Tot în cartierul KM 5, pe strada Fântânele continuă decopertarea zonei carosabile pe porțiunea curpinsă între strada Comarnic și strada Meșterul Manole.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se reabilitează trama stradală, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii