Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Transportul în regim de taxi, verificat de poliţiştii locali. Ce amenzi au aplicat

ro

03 Oct, 2019 09:56 1721 Marime text
Lucrătorii Direcției Generale Politia Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța împreună cu lucratorii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Constanța au executat miercuri acţiuni tematice pe linia depistării și sancționării conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale referitoare la transportul de persoane în regim de taxi și în regim de închiriere.

Au fost depistate o serie de nereguli rutiere pe drumurile publice și în zone de interes comunitar din municipiul Constanta, aplicându - se 30 amenzi contravenționale în cuantum de 6495 lei, din care 20 de abateri contravenționale au fost constatate pentru nerespectarea prevederilor Legii Nr 38 /2003 privind transportul in regim de taxi și în regim de închiriere și H.C.L nr.464/2003 privind transportul de persoane sau bunuri în regim de taxi sau de închiriere, iar 10 sancțiuni contravenționale au fost constatate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G nr. 195/2002 (Codul Rutier) privind circulația pe drumurile publice.

"Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare", transmite DGPL Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii