Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Teren, scos la licitație de ANAF. Unde este situat

ro

12 Feb, 2022 15:12 2744 Marime text

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa anunţă că, în temeiul art. 250, alin. 2 din Legea nr. 207-2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, pe 17 februarie 2022, de la ora 13.30, în municipiul Constanța, bulevardul Tomis 312 A se organizează licitaţia publică pentru un teren aparținând debitorului Yusuf Construcții SRL.
 

Este vorba despre prima licitație, iar  terenul scoas la vânzare are 11 încăperi și următoarele caracteristici: suprafață  499 MP, Utilități : branșșat la utilități,  înregistrat în cartea funciara nr. 100275, pe teren se află o construcție proprietate a unei persoane fizice, stare uzura: nu este cazul, semne particulare: nu se cunosc , situat pe strada Ion Corvin, nr.6, lot2.    


Terenul a fost evaluat la un preț de 94495 lei (exclusiv TVA).

  
„Invitam pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri să înștiințeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. Cei interesați în cumpărarea bunurilor sunt invitați să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop și până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare“ – se mai arată în anunțul AJFP Constanța.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
 Sursa foto: Pexels 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii