Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Stație de autobuz vandalizată de un tânăr! Suspectul, sancționat de polițștii locali (GALERIE FOTO)

ro

15 Jul, 2023 15:02 956 Marime text
Foto: Primăria ConstanțaPolițiștii locali din Constanța l-au identificat pe adolescentul care a mâzgălit cu un marker geamul unei stații de autobuz din Constanța.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, în seara zilei de 5 iulie 2023, un tânăr a făcut mai multe desene tip graffiti pe geamul stației de autobuz de pe strada Meșterul Manole. A doua zi, echipele de curățenie au șters desenele executate de acesta.

Astăzi, pe baza imaginilor preluate de la camerele de supraveghere, polițiștii locali au identificat autorul faptei. Tânărul în cauză a fost sancționat, conform Legii nr.61/1991, cu amendă în valoare de 1500 de lei.

„Polițiștii locali au intensificat acțiunile pentru depistarea și sancționarea celor care acoperă cu desene, semnături, texte sau alte înscrisuri construcții, indicatoare rutiere, mobilier urban, ziduri, stâlpi, obiecte de folosință comună aflate în locuri publice.
Pentru a evita astfel de situații, reamintim faptul că scrierea sau desenarea fără drept, pe pereții clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosință comună în locuri publice este interzisă și reprezintă o faptă antisocială care se sancționează conform actelor normative în vigoare.
Facem apel la constănțenii care constată încălcări legislative care ne afectează pe toți să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241.484.205 - dispecerat sau 0341/922“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: 

Două femei care pretindeau că sunt surdo-mute au prins glas la întâlnirea cu polițiștii locali în Portul Tomis
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii