Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:18 27 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere și pietonale. Ce zone sunt vizate

ro

02 Dec, 2020 09:53 723 Marime text
  • Reabilitarea tramei stradale se desfășoară conform planificării, la Constanța.

În funcție de condițiile meteorologice, Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de recondiționare a infrastructurii rutiere și pietonale.

Pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei, se modernizează aleile de acces prin reamenajarea suprafeței pietonale. În această săptămână, echipele SC Confort Urban SRL intervin asupra trotuarelor pe strada Avram Iancu, între bulevardul I.C. Brătianu și strada Atelierelor și pe strada Dumitru Marinescu, porțiunea cuprinsă între strada Ion Roată și strada Dreptății, transmite  Primăria Municipiului Constanța, într-un comunicat de presă oficial.

Pe strada Dionisie cel Mic, între blocurile 50 și 52, spațiul urban este redistribuit prin refacerea zonei pietonale și extinderea suprafeței destinate parcării autovehiculelor.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare în zona Școlii Gimnaziale Nr.36 „Dimitrie Știubei” din Constanța. Se pregătește infrastructura terenului, în etapa premergătoare asfaltării.

Pentru optimizarea condițiilor de trafic rutier, se montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și se reondiționează echipamentele de semaforizare. De asemenea, se trasează marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările amenajate și la sensurile giratorii din oraș.

Sursa foto: PMC
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii