Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:16 14 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Restricții de trafic în Duminica Floriilor

ro

23 Apr, 2021 13:43 849 Marime text
  • Pentru siguranța participanților la eveniment, circulația autovehiculelor va fi restricționată, duminică, 25 aprilie, în intervalul orar 06:00-14:00, a transmis Primăria Municipiului Constanța.
Sărbătoarea creștină „Intrarea Domnului în Ierusalim” va fi marcată duminică, 25 aprilie, printr-un eveniment religios care se va avea loc în curtea Catedralei Arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.

Pentru siguranța participanților la eveniment, circulația autovehiculelor va fi restricționată, duminică, 25 aprilie, în intervalul orar 06:00-14:00, după cum urmează:

-strada Arhiepiscopiei, pe tronsonul delimitat de strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino și bulevardul Regina Elisabeta;

- strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 la intersecția cu strada Profesor Doctor Ioan Cantacuzino;

- strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 la intersecția cu strada Cristea Georgescu;

- strada Cristea Georgescu la intersecția cu strada Grigore Tocilescu.


Manifestarea cu caracter religios va fi organizată cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2, conform legislației în vigoare. Spațiul de desfășurare a evenimentului va fi delimitat de către organizatori astfel încât să se poate asigura respectarea măsurilor legale de distanțare fizică și protecție sanitară.

De asemenea, traseele de afluire și defluire din perimetrul de desfășurare a evenimentului vor fi delimitate și semnalizate corespunzător., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii