Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:09 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Polițiști debutanți, instruiți de serviciul pregătire profesională (FOTO)

ro

26 Jun, 2023 11:28 936 Marime text
În perioada 12-23 iunie, 32 de agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, încadrați recent, au participat la un modul de pregătire ce a avut ca scop instruirea acestora cu privire la executarea tragerii cu armamentul din dotare.
 
După ce au parcurs stagiile inițiale de pregătire în domeniul autoapărării și al conducerii autovehiculelor cu regim de circulație prioritară, polițiștii încadrați recent au absolvit acest modul de pregătire, care a cuprins o componentă teoretică și una practică, ce a constat în instruirea tactică și de folosire a armamentului din dotare., informează IPJ Constanța. 
 
Pregătirea practică a polițiștilor a fost realizată de intructori de tragere din cadrul Serviciului Pregătire Profesională al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Potrivit sursei citate, pregătirea teoretică a acestora, cu privire la legislația în domeniu, s-a desfășurat online, cu profesori de la Centrul de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor "Nicolae Golescu" Slatina.
 
Obiectivul acestui modul de pregătire a fost dezvoltarea capacităților și abilităților de folosire a armamentului, prin organizarea unor ședințe de instruire complexe, în cazul polițiștilor aflați la începutul carierei, pentru ca aceștia să devină profesioniști capabili să răspundă provocărilor din teren.


foto: IPJ Constanța 


Citește și: Constanța. Fost polițist de la Rutieră, condamnat cu executare!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii