Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:26 27 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Poliția Locală verifică comerțul stradal cu produse pirotehnice

ro

30 Dec, 2020 13:29 601 Marime text

 
  • Campanie de verificare a comerțului stradal cu produse pirotehnice, de pe raza municipiului Constanța.
  • Amenzi în valoare de 46.300 lei.

Primăria Municipiului Constanța prin Direcția Generală Poliția Locală a inițiat o campanie de verificare a comerțului stradal cu produse pirotehnice de pe raza municipiului Constanța.

Ca urmare a controalelor, 24 de operatori economici care își desfășurau activitatea comercială cu încălcarea prevederilor HCL nr.427/2017 modificată, privind aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a activităților comerciale și a serviciilor de piața în municipiul Constanța, au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 46.300 lei.


Totodată a fost dispusă sancțiunea complementară de confiscare a bunurilor rezultate din activitatea nelegală. A fost ridicată în vederea confiscării suma de 762 lei.       

Polițiștii locali monitorizează în permanență legalitatea desfășurării comerțului stradal. Colegii noștri au identificat și ridicat de pe domeniul public 5 amplasamente cu caracter provizoriu, abandonate pe raza municipiului Constanța.

„Pentru a nu se ajunge la astfel de măsuri, apelăm la spiritul civic al operatorilor economici și îi îndrumăm să respecte prevederile legale aflate în vigoare”, transmit reprezentanții Primăriei.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii