Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Parcare amenajată pe strada Progresului în locul fostului bazar din Km 4-5 (GALERIE FOTO)

ro

17 Oct, 2023 09:29 1297 Marime text
Sursa foto: Primăria ConstanțaO nouă parcare destinată riveranilor este în curs de amenajare pe strada Progresului în locul fostului bazar din Km 4-5.

Potrivit Primăriei Constanța, echipele Confort Urban au executat lucrări de refacere a suprafețelor pe terenurile eliberate de construcțiile insalubre.

„S-au  montat borduri noi, suprafațele carosabile au fost stabilizate prin așternerea a două straturi de piatră și au fost consolidate prin turnarea a două straturi de asfalt (binder și uzură), iar la final s-au  aplicat marcajele rutiere. Toate aleile de acces, treptele și trotuarele din proximitatea parcării sunt refăcute pentru a spori confortul locuitorilor din zonă. A rezultat un număr total de 73 de locuri de parcare față de 21 câte erau în trecut, adică 51 de locuri noi de parcare. Zona va beneficia de noi spații verzi și va fi amplasat mobilier urban nou“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

În paralel, au fost demarate lucrările de pregătire a terenului pentru alte trei parcări.

Prima este situată pe strada Progresului, în proximitatea Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 19, a doua parcare este situată pe strada Matei Millo în cartierul Palas iar a treia în Palazu Mare pe strada Sentinelei.

Până la sfârșitul anului, Primaria Municipiului Constanța va construi alte noi parcări în diverse zone ale orașului.

Citește și: 

Primarul Vergil Chițac„În locul insalubru al fostului bazar din Km 4-5, construim spații verzi și parcări“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii