Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța O asociație din domeniul sportului și-a schimbat denumirea

ro

01 Feb, 2024 15:17 745 Marime text
Foto: UnsplashPe rolul Judecătoriei Constanța s-a aflat dosarul 32101/212/2023 ce are ca obiect „ acordare personalitate juridică modificare acte constit“.  Dosarul a fost înregistrat la data de 5 decembrie 2023 la Secţia civilă, fiind în stadiul de fond, iar ultima modificare a fost operată în data de 14 decembrie 2023.

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, parte în dosar este Asociația Club Sportiv Tenis Little Champion în calitate de petent.

La termenul din 8 decembrie 2023 instanța a dispus admiterea cererii.

„ Admite cererea formulată de petenta ASOCIATIA CLUB SPORTIV TENIS LITTLE CHAMPION Dispune înscrierea modificărilor în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor aflat la grefa Judecătoriei Constanţa, astfel cum au fost adoptate conform Hotărârii AGA nr 2 din 21.11.2023. Cu apel în 5 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată la data de 08.12.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei. “ – este soluția instanței, conform portalului instanțelor de judecată.

Despre Asociația Club Sportiv Tenis Little Champion

Potrivit datelor furnizate de Registrul Național ONG, la data de 25 ianuarie 2024, asociația a obținut personalitate juridică la data de 27 iulie 2022, iar inițial se numea Asociația Damcaliu George Nicolae.

Prin încheierea nr. 12007/2023 pronunțată în Ședința din camera de Consiliu de la data de 6 octombrie 2023 în dosar 24707/212/2023 s-a decis modificarea numelui asociației în Asociația Club Sportiv Tenis Little Champion.

Asociația are sediul pe Aleea Gheorghe Dumitrescu nr 19 Constanța, iar asociați sunt Constantin Gărbă, Ioana Zguma și Zoița Gîrbă.

Scopul asociației îl reprezintă „promovarea privind asigurarea climatului optim, organizatoric și financiar pentru desfășurarea de activități sportive, în domeniul tenisului de camp, în special și al altor ramuri sportive, în general“.

Asociația asigură condițiile practicării tenisului de camp/a altor ramuri sportive (terenuri, antrenori, echipamente, material și mijloace audio-video).

Din consiliul director fac parte Constantin Gărbă – președinte și Ioana Zguma și Zoița Gîrbă – membri.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

CSM Constanța, victorie mare cu ALCL TT Grand-QuevillyAndrei Talpeș - „Constanța a respirat, din nou, tenis de masă la un nivel spectacol!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii