Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Nouă pui de căței, abandonați la marginea drumului. Cățelușii își caută stăpâni

ro

10 Jul, 2020 15:41 2642 Marime text
  • 9 pui de căței au fost găsiți la marginea drumului și „adoptați” de o cățelușă.
  • Puii își caută acum familii iubitoare.
Situație nemaiîntâlnită la Adăpostul Public pentru Animale Abandonate. O cățelușă a ajuns să alăpteze 18 pui, după ce 9 pui găsiți la marginea drumului au căzut victimă propriilor stăpâni. La doar două săptămâni de viață, cei care ar fi trebuit să le fie familie au ales să-i despartă de mama lor și să-i arunce în stradă. Puii au fost găsiți ieri lângă Cimitirul Musulman din Constanța din cartierul Inel II.

Ajunși la adăpostul situat pe strada Vârful cu Dor Nr. 5 aceștia au primit îngrijiri de specialitate, starea lor de sănătate fiind bună.
Puii orfani au fost hrăniți cu seringa, înainte de a fi „adoptați" de cățeaua care avea deja 9 pui, transmite Primăria Constanța.

„Problema câinilor abandonați și lăsați în voia sorții nu este nouă și, din nefericire, nici aproape de rezolvare. Cei care au în grijă un
animal de companie ar trebui să fie responsabili și să opteze pentru sterilizarea acestuia.

Femela de doi ani și cei 18 pui sunt disponibili pentru adopție. Dacă printre dumneavoastră se află cineva care le poate oferi un cămin, vă așteptăm să ne contactați la numărul de telefon 0733.045213 sau la adresa de email: animale.abandonate@primaria-constanta.ro”, transmite Primăria.


Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii