Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Noi locuri de parcare au fost amenajate în Faleză Nord! Iată unde sunt situate

ro

21 Jul, 2023 13:25 1097 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Echipele Confort Urban au amenajat parcări în locul unei săli de jocuri de noroc ridicată în condiții ilegale.
 
Conform unui comunicat de presă transmis de Primăria Municipiului Constața, echipele Confort Urban au amenajat noi locuri de parcare pe strada Pescarilor, din cartierul Faleză Nord, în spatele Universității „Spiru Haret“.
 
Lucrătorii Confort Urban au efectuat lucrări de stabilizare a terenului eliberat de o construcție insalubră, ridicată abuziv, ce avusese destinația de sală de jocuri de noroc.
 
După demolarea acesteia, a început readucerea terenului la funcțiunea inițială de parcare, ce va fi pusă la dispoziția locuitorilor din zonă.
 
De asemenea au fost montate elemente de protecție pentru pietoni, și a fost construită o jardinieră de mari dimensiuni unde vor fi plantați în toamnă arbori și arbuști ornamentali. S-au montat borduri noi, iar suprafața carosabilă a fost stabilizată prin așternerea de piatră, apoi au fost turnate două straturi de asfalt (binder și uzură). La final, s-au aplicat marcajele rutiere.
 
Riveranii care vor să închirieze un loc de parcare pot depune cereri la Serviciul Siguranța Circulației Urbane și Parcări din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, începând cu data de 01 August 2023.
 
Până la sfârșitul anului, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va construi alte noi parcări în diverse zone ale orașului, a mai precizat sursa citată.
 
Lucrătorii SC Confort Urban, au demarat deja lucrările pentru construirea unei noi parcări de mari dimensiuni în cartierul Inel 2, pe Aleea Topolog, pe un teren viran, situat în fața blocului H9.

Citește și:

Licitații ConstanțaConfort Urban SRL cumpără autobasculantă de la AIC Trucks SA. La ce valoare se ridică achiziția? (DOCUMENT)

UAT Ovidiu a depus solicitarea de mediu pentru „Desființare sediu vechi Primărie și amenajare parcare”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii