Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Lucrări edilitare, în această săptămână. Unde se acționează

ro

26 Jul, 2021 10:12 1300 Marime text

 
  • Constanța: Se reabilitează infrastructura rutieră în mai multe zone din oraș.

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, continuă programul de modernizare a tramei stradale din cartierele orașului. Astăzi și mâine, au loc lucrări de asfaltare a carosabilului pe aleile Cameliei și Pictor Nicolae Tonitza din zona Dacia, traficul rutier fiind restricționat total, în intervalul orar 07:30-15:30.

În cartierul Abator, au fost demarate lucrările de recondiționare a carosabilului pe străzile Dunării și Frigului. Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje pentru decopertarea carosabilului, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, până la ora 15:30. Lucrările vor continua toată săptămâna, cu același regim de restricții de trafic rutier, în intervalul orar 07:30-15:30.

Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează infrastructura rutieră, transmite Primăria Constanța.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii