Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:29 24 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Infractori reținuti de polițiștii locali

ro

20 Nov, 2020 09:56 914 Marime text
  • Polițiștii locali au facut verificări în în zonele aglomerate cât și în cartierele mărginașe, pe marile bulevarde, dar și pe aleile dintre blocuri pentru menținerea liniștii publice si pentru prevenirea infractionalității.
  • Au reținut mai multe personae certate cu legea, iar infracțiunile au fost din cele mai diverse: furt de biciclete, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului distrugere, conducerea unui autovehicul fără a avea permis de conducere.                                                                                                                                                                                                                                                                 
În ultima perioadă polițiștii locali au reținut mai multe persoanecertate cu legea pe care le-au predat ulterior organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.
 
Infracțiunile depistate de agenții noștri au fost din cele mai diverse: furt de biciclete, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, distrugere, conducerea unui autovehicul fără a avea permis de conducere sau tâlhărie (un copil a fost deposedat în parcul Tăbăcărie de banii pe care îi avea de 2 adolescenți )..


Polițiștii locali patrulează 24 de ore din 24, atât în zonele aglomerate cât și în cartierele mărginașe, pe marile bulevarde, dar și pe aleile dintre blocuri pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru prevenirea infracționalității pentru că unul dintre  obiectivele principale al Direcției Generale Poliția Locală îl reprezintă creșterea gradului de siguranță în oraș .
 

“Le mulțumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numerele de telefon0241.484.205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp “, transmite  Poliția Locală.


Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii