Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:02 21 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Echipele Confort Urban continuă lucrările din municipiu. Unde vor acționa

ro

08 Feb, 2021 14:04 698 Marime text

 
  • În zona centrală a orașului, continuă lucrările de recondiționare a traseelor pietonale pe strada Constanin Brătescu, tronsonul delimitat de străzile Avram Iancu și Atelierelor iar din această săptămână se reamenajează suprafața pietonală și pe strada Griviței, între străzile I.G. Duca și Jupiter.
Noi locații sunt cuprinse în graficul de execuție a lucrărilor din această săptămână. Se reabilitează trotuarele pe strada Tabla Buții și Răchițași, porțiunile cuprinse între bulevardul Mamaia și strada Chiliei, bordurile sunt demontate pentru a fi înlocuite cu unele noi.

În paralel, în zona centrală a orașului, continuă lucrările de recondiționare a traseelor pietonale pe strada Constanin Brătescu, tronsonul delimitat de străzile Avram Iancu și Atelierelor iar din această săptămână se reamenajează suprafața pietonală și pe strada Griviței, între străzile I.G. Duca și Jupiter.

Conform graficului de lucru, lucrările de reabilitare a scărilor de acces către plaja Modern avansează în ritm susținut. Echipele SC Confort Urban SRL intervin în zona esplanadei de pe strada Mircea cel Bătrân.

De asemenea, pe strada Mircea cel Bătrân, se recondiționează infrastructura pietonală din zona Oficiului Poștal Nr. 9.

Pe strada Badea Cârțan, spațiul urban este reconfigurat prin amenajarea de noi locuri de parcare și redistribuirea suprafeței pietonale.

Pe strada Vârful cu Dor, se reabilitează atât trotuarele cât și acostamentele stradale.

Echipele administratorului drumului public continuă montarea indicatoarelor de informare în mai multe locații din oraș și recondiționarea echipamentelor de semaforizare., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii