Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:13 19 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Echipele Confort Urban acționează pe strada Dionisie cel Mic

ro

16 Dec, 2020 09:38 554 Marime text
  • Lucrările de reconfigurare urbană s-au extins pe strada Dionisie cel Mic din municipiul Constanța.
  • Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări.
Arealul delimitat de blocurile 44 și 50 se află în proces de modernizare. Noi locuri de parcare au fost amenajate în apropierea spațiului recreativ destinat celor mici.

Echipele SC Confort Urban au desfășurat lucrări de asfaltare și de consolidare a infrastructurii terenului în zona delimitată de blocurile 44 și 50. De asemenea, spațiul destinat parcării autovehiculelor a fost marcat corespunzător.

În paralel, s-a intervenit asupra parcărilor situate în zona blocurilor 48 A, 48 B și 50A. Suprafața carosabilă a fost reamenajată prin recondiționarea covorului asfaltic.


În ceea ce privește infrastructura pietonală, continuă construcția aleilor de acces în spațiul care împrejmuiește locul de joacă prin montare de borduri și amplasare de pavele moderne.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări.,precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii