Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Echipele Confort Urban acționează în continuare în zonele rezidențiale

ro

05 Feb, 2021 12:21 1893 Marime text
  • Lucrări de reabilitare a zonei destinate circulației pietonilor în cartierele Constanței.
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă programul de modernizare a infrastructurii pietonale din zonele rezidențiale.

Pe strada Constantin Bratescu, între strada Avram Iancu și strada Atelierelor, se decopertează asfaltul deteriorat și se consolidează infrastructura trotuarelor prin montare de borduri noi. După finalizarea etapei de reamenajare a suprafeței pietonale, se vor executa lucrări de asfaltare.

Intervenții asupra trotuarelor au loc și pe strada Răchitași, tronsonul delimitat de strada Chiliei și bulevardul Mamaia. Se montează borduri noi și se decapează trotuarele  pentru a fi recondiționate cu asfalt.

Pe strada Badea Cârțan, infrastructura pietonală este în plin proces de modernizare. Lucrările edilitare vizează construcția aleilor pietonale si reamenajearea locurilor de parcare.

Simultan cu îmbunătățirea condițiilor de acces pietonal din cartierele orașului, pe strada Vârful cu Dor se lucrează la amenajarea acostamentelor stradale.

Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, transmite Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto:Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii