Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Controale la operatorii economici. Valoarea amenzilor pentru cei care nu foloseau aparate de marcat electronice fiscale

ro

18 Dec, 2021 15:16 1409 Marime text
  • Acțiune desfășurată de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice



Polițiști de investigare a criminalității economice din cadrul I.P.J. Constanța au efectuat verificări la agenții economici, în municipiul Constanța, pentru combaterea ilegalităților de natura economică din domeniul protecției drepturilor de proprietate intelectuală.





Au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9.000 de lei, dintre care 4 la OUG 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, fiind ridicată, în vederea confiscării, suma de 328 de lei, și 2 pentru încălcarea dispozițiilor Legii 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.





Oficial de la IPJ Constanța 


La data de 17 decembrie a.c., polițiști de investigare a criminalității economice din cadrul I.P.J. Constanța au efectuat verificări la agenții economici, în municipiul Constanța, pentru combaterea ilegalităților de natura economică din domeniul protecției drepturilor de proprietate intelectuală.





În cadrul acțiunii, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9.000 de lei, dintre care 4 la OUG 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, fiind ridicată, în vederea confiscării, suma de 328 de lei, și 2 pentru încălcarea dispozițiilor Legii 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.





A fost constată o infracțiune privind reproducerea operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe, potrivit art.196, alin.1, lit.a) din Legii 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. 



Sursa foto: Pixabay  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii