Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Controale la instituții publice și operatori economici. Constatări

ro

07 Oct, 2023 14:18 832 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Ieri, 6 octombrie 2023, au fost verificați 4 mijloace de transport, 4 operatori economici, și  o instituție publică din domeniul carburanților.

Ieri, 6 octombrie 2023, au fost verificați 4 mijloace de transport, 4 operatori economici, și o instituție publică, transmite un comunicat din partea Prefecturii Constanța.

În acțiune au fost angrenați 24 de inspectori aparținând instituțiilor cu atribuții de control stabilite prin Ordinul Prefectului nr.400/30.08.2023 (Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța; Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat; Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier; Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța; Inspectoratul de Poliție Județean Constanța; Agenția Națională de Administrare Fiscală - Direcția Regională Antifraudă Fiscală Constanța; Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța; Biroul Vamal de Frontieră Constanța) emis în baza Ordinului viceprim-ministrului nr.133/29.08.2023.

În acțiunea de control comisiile nu au constatat deficiențe sau nereguli. 

De asemenea, urmare a îndeplinirii măsurilor de remediere dispuse anterior, o instalație a fost repusă în funcțiune, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Acțiune de control în Constanța: Deficiențe și sancțiuni în urma verificărilor la instituții publice și operatori economici
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii