Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Continuă reamenajarea spațiilor urbane din cartierele orașului. O nouă parcare în curs de amenajare (FOTO)

ro

04 Nov, 2022 08:55 1209 Marime text
reamenajarea spațiilor urbane, foto: PMC
Continuă reamenajarea spațiilor urbane din cartierele orașului! 

Terenurile virane sunt reorganizate constant pentru a fi create condiții civilizate pentru parcarea autovehiculelor. Patru parcări au fost amenajate pe aleea Topolog, în zona blocurilor D1, D2, D3 și G2.  Din totalul celor patru parcări la care s-a lucrat, două au fost reabilitate și alte două parcări au fost construite pe terenuri virane. Suprafetele carosabile aflate pe terenurile dintre blocuri au fost reamenajate.

Au fost montate borduri noi, s-a turnat un nou strat de asfalt și au fost trasate marcajele rutiere. În același timp, aleile de acces către scările de bloc și trotuarele au fost recondiționate cu asfalt., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

O nouă parcare este în curs de amenajare pe aleea Topolog, în zona blocului G. Echipele Confort Urban au demarat lucrările de pregătire și stabilizare a terenului.

Ulterior, se vor monta borduri noi și se va asfalta suprafața carosabilă. Totodată, se vor reface aleile de acces și trotuarele iar spațiul verde va fi reamenajat.

Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!, transmite sursa citată. 
 

Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii