Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:09 13 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Continuă reabilitarea zonelor pietonale. Unde acționează echipele Confort Urban

ro

01 Feb, 2021 11:20 798 Marime text
  • Trasee pietonale recondiționate și noi locuri de parcare pentru constănțeni.

Conform graficului de lucru, în această săptămână, echipele SC Confort Urban SRL intervin asupra trotuarelor pe strada Constantin Brătescu, pe tronsonul delimitat de strada Avram Iancu și strada Atelierelor și pe strada Rachitași, porțiunea dintre bulevardul Mamaia și strada Chiliei.

În cartierul Palazu Mare, pe strada Dumbrăveni continuă reabilitarea zonei pietonale unde sunt curatate casetele de pe trotuare pentru a fi umplute cu pamant vegetal, necesar realizarii unor spatii verzi.

În acestă săptămână, angajații administratorului tramei stradale, desfășoară și lucrări de recondiționare a scărilor de acces către plaja Modern, la capătul străzii Ștefan cel Mare.

De asemenea, noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe aleea Licurici între strada Badea Cârțan și strada Tulcei. Pentru creșterea siguranței pe drumurile publice, continuă montarea indicatoarelor rutiere în mai multe locații din oraș. În paralel, se recondiționează echipamentele de semaforizare la intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu, unde se înlocuiește cablajul semafoarelor.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii