Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Construcție în stare avansată de degradare de pe Aleea Egretei, desființată

ro

29 Jan, 2024 10:47 1595 Marime text
Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul Direcției Generale Poliția Locală, întreprinde acțiuni decisive în continuarea demersului de desființare pe cale administrativă a construcțiilor edificate ilegal pe domeniul public/privat al Municipiului.

Potrivit Primăriei Constanța, astăzi,  29 ianuarie 2024, a fost inițiată procedura de desființare administrativă a unei construcții aflate în stare avansată de degradare, situată în Constanța, Aleea Egretei nr. 23, zona bl.AV 33, fără proprietari identificați.

„Cetățenii sunt încurajați să semnaleze în continuare prezența construcțiilor ilegale la numerele de telefon 0241 484 205 și 0341 922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro, contribuind astfel la eforturile de menținere a spațiului public într-o stare conformă cu normele legale și estetice.

Această acțiune reflectă angajamentul autorităților locale pentru conservarea spațiului public și îmbunătățirea calității vieții în comunitate.

Numai împreună putem asigura un climat public civilizat și în siguranță!“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța

Citește și: 

Cine este polițistul local implicat în incidentul la care a luat parte președintele CJC, Mihai Lupu (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii